En fast anställning är inte alltid nödvändig för att kunna samla lån, men det är viktigt att du har en stabil och regelbunden inkomst

Samla lån utan fast anställning

Går det att samla lån utan fast anställning? Det korta svaret på denna fråga är ja, hos ett flertal långivare är det idag fullt möjligt att få ett samlingslån beviljat utan fast anställning. Någonting alla långivare vill se dock är att man kan uppvisa någon form av regelbunden inkomst, vilket inte behöver vara så svårt även om man inte har fast jobb.

En låneförmedlare kan vara till hjälp när du vill samla lån men inte har fast anställning

Finns det planer på att samla lån är det viktigt att jämföra räntor och villkor från flera långivare innan man slår till. Detta är något som man idag ganska så snabbt och enkelt kan komma igång med genom att få iväg en ansökan via en låneförmedlare. Att ansöka och jämföra är alltid kostnadsfritt och de flesta låneförmedlare på marknaden ställer inte krav på fast anställning.

Zmarta hjälper dig hitta den bästa lösningen för din situation. Du kan jämföra samlingslån via Zmarta helt kostnadsfritt och en fast anställning är inte ett krav för att ansöka

Samla lån utan fast anställning via Zmarta. Hos Zmarta, en av Sveriges ledande förmedlare av lån, är du välkommen att ansöka om ett samlingslån även om du inte har fast anställning. Kraven Zmarta ställer på dig är att du måste vara över 18 år och att din årsinkomst måste vara minst 100 000 kr. Att fylla i en ansökan på Zmartas hemsida tar vanligtvis inte mer än 2 minuter och innebär inga förpliktelser från din sida.