Januari 2023: Ta hjälp av Zmarta när du vill samla lån!

✅ Zmarta samarbetar med flera olika långivare som kan erbjuda dig ett samlingslån även om du inte har fast jobb. ✅ Ansök på 2 minuter. ✅ Kostnadsfritt och ej bindande.
Samla dina lån och krediter på ett ställe och få mer över till annat

Samla lån utan fast anställning

Går det att samla lån utan fast anställning? Det korta svaret på denna fråga är ja, hos ett flertal långivare är det idag fullt möjligt att få ett samlingslån beviljat utan fast anställning. Någonting alla långivare vill se dock är att man kan uppvisa någon form av regelbunden inkomst, vilket inte behöver vara så svårt även om man inte har fast jobb.

Ta hjälp av en låneförmedlare när du vill samla lån utan fast jobb

Finns det planer på att samla lån är det viktigt att jämföra räntor och villkor från flera långivare innan man slår till. Detta är något som man idag ganska så snabbt och enkelt kan komma igång med genom att få iväg en ansökan via en låneförmedlare. Att ansöka och jämföra är alltid kostnadsfritt och de flesta låneförmedlare på marknaden ställer inte krav på fast anställning.

Att ansöka om ett samlingslån via Zmarta är helt kostnadsfritt

Samla lån utan fast jobb via Zmarta. Hos Zmarta, en av Sveriges ledande förmedlare av lån, är du välkommen att ansöka om ett samlingslån även om du inte har fast anställning. Kraven Zmarta ställer på dig är att du måste vara över 18 år och att din årsinkomst måste vara minst 100 000 kr. Att fylla i en ansökan på Zmartas hemsida tar vanligtvis inte mer än 2 minuter.