Låneförmedling är en bransch som vuxit mycket starkt i Sverige de senaste åren

Låneförmedlare

Använd en pålitlig låneförmedlare när du vill samla dina olika lån och krediter effektivt. Det finns nästan alltid bra pengar att spara om man ser till att noggrant jämföra bankernas och långivarnas räntor innan man slår till. Detta gäller oavsett om man är på jakt efter ett litet hopbakslån för att baka ihop ett par snabblån eller ett stort samlingslån för att samla ihop alla lån och krediter på ett ställe.

Samla ihop dina lån och krediter till ett nytt lån via Zmarta, en av Sveriges ledande låneförmedlare

Om du har många olika lån kan det vara svårt att hålla koll på alla avtal och räntor. Det kan också vara tidskrävande att följa upp alla fakturor. Låneförmedlaren Zmarta hjälper dig att samla dina lån och få en överblick över din ekonomi, så att du kan få lägre månadskostnader och spara pengar på den totala räntekostnaden. Zmartas jämförelsetjänst är helt kostnadsfri att använda, och ger dig möjlighet att jämföra olika låneerbjudanden så att du kan välja det alternativ som passar dig bäst.

Kostar det något att använda en låneförmedlare?

Att ta hjälp av en låneförmedlare, eller lånemäklare som det också heter, när man vill samla lån och krediter är helt kostnadsfritt. Detta gäller oavsett om du väljer att gå vidare med ett låneerbjudande du fått eller inte. Det kan också vara bra att känna till att din låneansökan inte förbinder dig till något.

En låneförmedlare samlar helt enkelt in olika erbjudanden som du får ta ställning till och en viktig anledning till att det blivit så populärt att ansöka via en låneförmedlare är just det faktum att det är kostnadsfritt och inte förbinder dig till något.

Kan jag söka samlingslån via en låneförmedlare trots att jag har betalningsanmärkningar?

De flesta låneförmedlare på den svenska lånemarknaden accepterar tidigare betalningsanmärkningar. Så om du har en eller ett par betalningsanmärkningar och är intresserad av att samla lån och krediter, kan det vara värt att prata med en låneförmedlare.

En låneförmedlare kan också ge dig värdefulla råd och tips om hur du enkelt kan förbättra din kreditvärdighet och därmed öka dina chanser att få ett samlingslån beviljat i framtiden. Det kan till exempel vara en bra idé att avsluta oanvända krediter eftersom långivarna alltid tar hänsyn till antalet kreditengagemang du har.

Genom att samarbeta med en låneförmedlare kan du få den hjälp och vägledning du behöver för att navigera i lånemarknaden och hitta det bästa alternativet för att samla dina lån och förbättra din ekonomiska situation.