November 2022: Samla dina lån hos Coop

✅ Byt ut dina dyra lån och krediter mot en lägre månadskostnad med Coop privatlån! ✅ Effektiv ränta från 3,76% (Räntespann Eff. ränta: 3,76 - 10,36%). ✅ Just nu 0 kr i uppläggningskostnad!
Låneförmedling är en bransch som vuxit mycket starkt i Sverige de senaste åren

Låneförmedlare

Att samla lån och krediter via en låneförmedlare är ofta fördelaktigt. Det finns nästan alltid bra pengar att spara om man ser till att jämföra bankernas och långivarnas räntor innan man slår till. Detta gäller oavsett om man är på jakt efter ett litet hopbakslån för att baka ihop ett par snabblån eller ett stort samlingslån för att samla ihop alla lån och krediter.

Samla ihop dina lån och krediter till ett nytt lån via Zmarta, en av Sveriges ledande låneförmedlare

När du ska samla lån lönar det sig stort att jämföra bankernas räntor. Zmarta är en av Sveriges ledande låneförmedlare och har sedan starten år 1999 hjälpt hundratusentals privatpersoner att spara pengar på sina befintliga lån.

Genom låneförmedlaren Zmarta kan du kostnadsfritt och utan förpliktelser:

✅ Jämföra räntor och villkor från upp till 35 banker och långivare med endast 1 kreditupplysning (UC).
✅ Få lägre lånekostnader och färre antal fakturor.
✅ Låna upp till 600 000 kronor.

Kostar det något att använda en låneförmedlare?

Att ta hjälp av en låneförmedlare, eller lånemäklare som det också heter, när man vill samla lån är helt kostnadsfritt. Detta gäller oavsett om du väljer att gå vidare med ett låneerbjudande du fått eller inte. Det kan också vara bra att känna till att din låneansökan inte förbinder dig till något.

En låneförmedlare samlar helt enkelt in olika erbjudanden som du får ta ställning till och en viktig anledning till att det blivit så populärt att ansöka via en låneförmedlare är just det faktum att det är kostnadsfritt och inte förbinder dig till något.