Sanera din ekonomi med hjälp av ett saneringslån

Saneringslån

Letar du saneringslån? Om du sedan tidigare har en större bunt dåliga lån och skulder kan ett saneringslån vara precis det du behöver för att få ordning på ekonomin. Med ett saneringslån kan du snabbt och smidigt samla ihop dina dåliga lån och skulder till ett enda lån. Detta brukar betyda lägre ränta och månadskostnad. Givetvis kan du också räkna med att få en klart bättre kontroll över din ekonomi när du endast behöver fokusera på ett stort lån, i stället för som tidigare, många olika (mindre) lån från olika långivare.

Hitta bästa saneringslånet via en låneförmedlare

Det finns idag ett stort antal långivare i Sverige som erbjuder så kallade saneringslån, som ibland också kallas för skuldfinansieringslån. Om du är intresserad av att teckna ett saneringslån är det ofta ett smart drag att ta hjälp av en låneförmedlare. En låneförmedlare hjälper dig (helt kostnadsfritt) att få ut din ansökan till ett stort antal långivare med endast en UC (kreditupplysning).

Samla dina dåliga lån och skulder till ett enda lån via Zmarta

Låneförmedlaren Zmarta hjälper årligen tusentals kunder att samla dyra lån, små högkostnadskrediter och mycket annat i ett nytt, större lån med betydligt förmånligare ränta och villkor. När du skickar en förfrågan om lån via Zmarta, skickas den vidare till ett stort antal banker och andra långivare som Zmarta samarbetar med. Många av dessa långivare är kända för att kunna bevilja lån även om låntagarens kreditvärdighet inte är optimal. Dessa långivare kikar på dina önskemål och ser till att återkomma med besked inom 24 timmar. Detta är ett fantastiskt effektivt sätt att ansöka hos flera långivare på en och samma gång. Ofta får man sina första svar redan efter 2 minuter och efter ett par timmar kan man ha en stor bunt med erbjudanden man kan jämföra mellan. Att jämföra olika saneringslån via Zmarta är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

När ska man ta ett saneringsslån?

När kan det vara läge att ansöka om ett saneringsslån? Ett saneringslån brukar vara intressant när man har ett flertal smålån med hög ränta. Man kan då ansöka om ett så kallat saneringslån, som i många fall är ett privatlån utan krav på säkerhet, för att få ner sina lånekostnader.

Saneringslånet ger dig en möjlighet att samla dyra lån och krediter i ett enda lån, med en lägre ränta och lägre månadskostnad. Det kan vara en bra lösning för den som har svårt att hantera flera olika lån och har svårt att följa upp amorteringar och räntebetalningar. Genom att ansöka om ett saneringslån kan man få en mer överskådlig ekonomi och en bättre möjlighet att hantera sina skulder på ett ansvarsfullt sätt.

Bättre lånevillkor på saneringslånet om du har en medsökande

Det är mycket vanligt att ha en medsökande vid ansökan om saneringslån. Hos vissa långivare kan det till och med vara ett viktigt krav för att en ansökan ska beviljas om man har betalningsanmärkningar sedan tidigare.

Någonting annat positivt med att ha en medsökande är att låneräntan ofta blir lägre. Att man ofta blir erbjuden klart bättre lånevillkor när man har en medsökande är ingenting alls konstigt eftersom risken för att lånet inte skulle bli återbetalt kraftigt minskar när det på pappret finns två inkomster att räkna med.