November 2022: Samla dina lån hos Coop

✅ Byt ut dina dyra lån och krediter mot en lägre månadskostnad med Coop privatlån! ✅ Effektiv ränta från 3,76% (Räntespann Eff. ränta: 3,76 - 10,36%). ✅ Just nu 0 kr i uppläggningskostnad!
Sanera din ekonomi med ett saneringslån

Saneringslån

Letar du saneringslån? Om du sedan tidigare har en större bunt dåliga lån och skulder kan ett saneringslån vara precis det du behöver för att få ordning på ekonomin. Med ett saneringslån kan du snabbt och smidigt samla ihop dina dåliga lån och skulder till ett enda lån. Detta brukar betyda lägre ränta och månadskostnad. Givetvis kan du också räkna med att få en klart bättre kontroll över din ekonomi när du endast behöver fokusera på ett stort lån, i stället för som tidigare, många olika (mindre) lån från olika långivare.

Hitta bästa saneringslånet via en låneförmedlare

Det finns idag ett stort antal långivare i Sverige som erbjuder så kallade saneringslån, som ibland också kallas för skuldfinansieringslån. Om du är intresserad av att teckna ett saneringslån är det ofta ett smart drag att ta hjälp av en låneförmedlare. En låneförmedlare hjälper dig (helt kostnadsfritt) att få ut din ansökan till ett stort antal långivare med endast en UC (kreditupplysning).

Samla dina dåliga lån och skulder till ett enda lån via Zmarta

Zmarta hjälper varje år tusentals kunder att samla dyra lån, små högkostnadskrediter och mycket annat till ett nytt större lån med klart förmånligare ränta och villkor. När du skickar en förfrågan om lån till låneförmedlaren Zmarta skickas denna vidare till ett stort antal banker och andra långivare Zmarta har ett samarbete med (flera av dessa långivare är kända för att kunna bevilja lån trots att låntagarens kreditbetyg inte är på topp).

Dessa långivare kikar på dina önskemål och ser till att återkomma med besked inom 24 timmar. Detta är ett fantastiskt effektivt sätt att ansöka hos flera långivare på en och samma gång. Ofta får man sina första svar redan efter 2 minuter och efter ett par timmar kan man ha en stor bunt med erbjudanden man kan jämföra mellan. Att leta lån och jämföra via Zmarta är helt kostnadsfritt och du binder dig inte till något.

När ska man ta ett saneringsslån?

När kan det vara läge att ansöka om ett saneringsslån? Ett saneringslån brukar vara intressant när man har ett flertal smålån med hög ränta.

Man kan då ansöka om ett så kallat saneringslån, som i många fall är ett privatlån utan krav på säkerhet, för att få ner sina lånekostnader.

Bättre lånevillkor på saneringslånet om du har en medsökande

Att ha en medsökande är mycket vanligt vid lån. Hos vissa långivare kan det till och med vara ett krav för att en låneansökan ska beviljas om man sedan tidigare har betalningsanmärkningar.

Någonting annat positivt med att ha en medsökande är att låneräntan ofta blir lägre. Att man ofta blir erbjuden klart bättre lånevillkor när man har en medsökande är ingenting alls konstigt eftersom risken för att lånet inte skulle bli återbetalt kraftigt minskar när det på pappret finns två inkomster.