Samla dina dyra lån till ett hopbakslån

Hopbakslån

Har du samlat på dig dyra lån och krediter? I många fall lönar det sig ekonomiskt att baka ihop flera lån till endast ett. Med ett hopbakslån kan du smidigt och enkelt baka ihop dina dyra lån och andra skulder till ett enda stort lån med billigare ränta. Att sköta endast ett lån är också mycket enklare.

Jämför hopbakslån och hitta den bästa räntan

Att på egen hand jämföra och hitta den lägsta räntan på ett hopbakslån kan vara svårt. Kanske främst på grund av den enkla anledningen att varje långivare kommer ta en kreditupplysning i samband med att du skickar in en låneansökan för att se vilken ränta du kommer att bli erbjuden.

Flera kreditupplysningar under en kort tidsperiod är något man ska försöka undvika. Det försämrar din kreditvärdighet och kan betyda att du får betala mer i ränta för varje ny långivare du ansöker hos, eller ännu värre - att du blir nekad ett lån på grund av för många UC-förfrågningar.

Detta är en viktig anledning till varför det blivit så populärt att ta hjälp av en låneförmedlare när man vill jämföra räntor och villkor för att hitta ett hopbakslån med låg ränta och förmånliga villkor. När du ansöker om hopbakslån via en låneförmedlare får du snabbt ut din låneansökan till ett stort antal banker och långivare med bara en kreditupplysning.

Sänk din ränta med ett hopbakslån via Advisa

Vänd dig till Advisa när du är på jakt efter ett hopbakslån. Genom låneförmedlaren Advisa kan du ansöka om hopbakslån på belopp upp till 600 000 kr. Advisa jämför upp till 35 banker och långivare åt dig, så att du ska kunna få en riktigt bra ränta på ditt nya lån.

Varför ansöka om ett hopbakslån genom Advisa?

✅ Du kan utsätta upp till 35 banker och långivare för konkurrens.
✅ Möjlighet att låna upp till 600 000 kronor utan säkerhet.
✅ Att fylla i en ansökan tar inte mer än ett par minuter.
✅ Tjänsten är helt kostnadsfri att använda.
✅ En ansökan är inte bindande.
✅ Endast en kreditupplysning från UC.