Samla dina dyra lån till ett hopbakslån

Hopbakslån

Har du samlat på dig dyra lån och krediter? I många fall lönar det sig ekonomiskt att baka ihop flera lån till endast ett. Med ett hopbakslån kan du smidigt och relativt enkelt baka ihop dina dyra lån och andra skulder till ett enda stort lån med billigare ränta. Att sköta endast ett lån är också mycket enklare.

Jämför hopbakslån via låneförmedlare för att hitta den bästa räntan

Att på egen hand jämföra och hitta den lägsta räntan på ett hopbakslån kan vara svårt. Kanske främst på grund av den enkla anledningen att varje långivare kommer ta en kreditupplysning i samband med att du skickar in en låneansökan för att se vilken ränta du kommer att bli erbjuden.

Flera kreditupplysningar under en kort tidsperiod är något man ska försöka undvika. Det försämrar din kreditvärdighet och kan betyda att du får betala mer i ränta för varje ny långivare du ansöker hos, eller ännu värre - att du blir nekad ett lån på grund av för många UC-förfrågningar.

Detta är en viktig anledning till varför det blivit så populärt att ta hjälp av en låneförmedlare när man vill jämföra räntor och villkor för att hitta ett hopbakslån med låg ränta och förmånliga villkor. När du ansöker om hopbakslån via en låneförmedlare får du snabbt ut din låneansökan till ett stort antal banker och långivare med bara en kreditupplysning.

Sänk din ränta med ett hopbakslån via Advisa

Vänd dig till Advisa när du är på jakt efter ett hopbakslån. Genom låneförmedlaren Advisa kan du ansöka om hopbakslån på belopp upp till 600 000 kr. Advisa jämför upp till 37 banker och långivare åt dig, så att du ska kunna få en riktigt bra ränta på ditt nya lån.

Varför ansöka om ett hopbakslån genom Advisa?

✅ Du kan utsätta upp till 37 banker och långivare för konkurrens.
✅ Möjlighet att låna upp till 600 000 kronor utan säkerhet.
✅ Att fylla i en ansökan tar inte mer än ett par minuter.
✅ Tjänsten är helt kostnadsfri att använda.
✅ En ansökan är inte bindande.
✅ Endast en kreditupplysning från UC.

Hopbakslån utan säkerhet

Det finns idag flera olika typer av lån där det inte ställs krav på säkerhet. Ett hopbakslån utan säkerhet är detsamma som ett privatlån, även kallat blancolån. Dessa lån ligger vanligtvis på belopp någonstans mellan 10000 och 600 000 kronor. Det är viktigt att känna till att eftersom långivaren tar en större risk vid lån utan säkerhet så är låneräntan i regel alltid något högre än på lån där det finns en säkerhet.

Hopbakslån med säkerhet

Om du är intresserad av ett hopbakslån med säkerhet måste du kunna erbjuda långivaren en bostad eller något annat värdefullt som säkerhet. Betalar du inte tillbaka ditt lån har långivaren rätt till det du lagt som säkerhet. Denna trygghet för långivaren finns inte vid lån där det inte finns någon säkerhet. Det positiva när man lånar med säkerhet är att låneräntan är låg.

Hur kan månadskostnaden bli lägre med ett hopbakslån?

Den effektiva räntan på ett hopbakslån är ofta klart lägre än på smålån och krediter. När du bakat ihop dina tidigare lån till ett stort hopbakslån behöver du inte heller längre betala flera aviavgifter, vilket också kan leda till stora besparingar. Sen ska vi inte heller glömma bort att många väljer en återbetalningstid på flera år till hopbakningslånet, detta brukar också vara ett otroligt effektivt sätt att få ned månadskostnaden.