Baka ihop dina befintliga lån och få lägre ränta

Baka ihop lån

Baka ihop lån och krediter till ett nytt större lån och få lägre ränta. Det är inte alls ovanligt att människor dragit på sig ett flertal dyra lån och krediter. Det kan handla om allt från SMS-lån och kreditkortsskulder till dyra kontokrediter och avbetalningsköp. Att under en längre period betala höga räntor och avgifter kan påverka privatekonomin på ett negativt sätt. Ett mycket enkelt och smidigt sätt att bli av med dyra lån och krediter är genom att baka ihop lånen till ett nytt större hopbakslån där räntan är lägre och lånevillkoren bättre. Detta brukar betyda att du kan minska dina lånekostnader avsevärt.

Ta hjälp av en låneförmedlare för bäst resultat

Olika långivare erbjuder olika räntor på sina lån. Detta är en viktig anledning till varför det är bra att försöka jämföra räntor och villkor från en stor mängd låneaktörer innan man bestämmer sig för var man ska baka ihop sina lån. När du skickar en låneansökan om att baka ihop lån via en låneförmedlare kan du få erbjudanden från ett tiotal olika banker och långivare med bara en kreditupplysning.

Baka ihop dina lån snabbt och tryggt via Zmarta (en av Sveriges ledande låneförmedlare)

Vänd dig till Zmarta när du vill baka ihop dina befintliga lån och få en mer överskådlig och hanterbar ekonomi. Zmarta är idag en av Sveriges ledande låneförmedlare och hjälper varje år tusentals kunder till bättre lånevillkor.

Varför baka ihop lån och krediter via Zmarta?

✅ Zmarta söker lån hos upp till 35 banker och andra kreditgivare.
✅ Möjlighet att baka ihop lån upp till 600 000 kr (högt maxbelopp).
✅ Att fylla i en ansökan tar endast 2 minuter.
✅ Helt kostnadsfritt att ansöka.
✅ Din ansökan är ej bindande.
✅ Endast 1 kreditupplysning via UC.

3 bra anledningar till varför du ska baka ihop lån

Lägre räntekostnader
Den ofta största och viktigaste fördelen med att baka ihop lån och krediter är att du minskar dina räntekostnader. Har du sedan tidigare många snabblån, kreditkortsskulder och dyra avbetalningsköp brukar det gå att sänka räntan rejält.

Färre onödiga extra avgifter
Genom att baka ihop alla dina befintliga lån och krediter till ett enda lån, kan du betala färre avgifter för fakturering och betalningar. Detta kan också innebära betydande besparingar, särskilt på lång sikt.

Du får färre fakturor
Att sköta ett lån är så mycket enklare. Att baka ihop lån och krediter lönar sig ofta ekonomiskt, men det brukar också vara en bra idé att baka ihop lån av rent praktiska skäl. Med ett samlat lån blir det bara en enda faktura du behöver komma ihåg att betala i slutet av varje månad. Klicka här för fler anledningar till varför du bör baka ihop dina lån.

Vilka typer av lån kan man baka ihop?

När det gäller att baka ihop lån finns det olika typer av lån som man kan överväga att inkludera. Det kan inkludera kreditkortsskulder, privatlån, billån eller andra former av konsumtionslån. Genom att samla dessa olika lån till ett enda lån kan man potentiellt dra nytta av fördelarna med en lägre ränta, enklare hantering och en mer överskådlig återbetalningsplan.

Det är viktigt att notera att inte alla typer av lån kan vara lämpliga för lånekonsolidering, så det kan vara en bra idé att konsultera med en finansiell rådgivare eller långivare för att utvärdera vilka lån som kan kombineras och vilka som ger bästa resultat för din specifika situation.

En medsökande gör det lättare att baka ihop lån

Lägg till en medsökande när du ska skicka iväg en ansökan om att baka ihop lån och öka chansen att bli godkänd. En medsökande kan till exempel vara en sambo, partner, familjemedlem, släkting eller en nära vän.

Att man stort ökar chansen att få ett ja på sin ansökan är inte den enda fördelen. En annan bra fördel med att ha en medsökande när man ska ansöka om att baka ihop lån är att man ofta blir erbjuden en lägre låneränta eller till och med ett högre lånebelopp.

Detta hänger mycket ihop med det faktum att bankens risk för att lånet inte skulle bli återbetalt rejält minskar när det plötsligt finns två personer banken i framtiden kan kräva tillbaka skulden från.