Baka ihop dina lån och få lägre ränta

Baka ihop lån

Baka ihop dina lån och krediter till ett större lån och få lägre ränta. Det är inte alls ovanligt att människor dragit på sig dyra lån och krediter. Det kan handla om allt från SMS-lån och kreditkortsskulder till dyra kontokrediter och avbetalningsköp. Att under en längre period betala höga räntor och avgifter kan påverka privatekonomin på ett negativt sätt. Ett mycket enkelt och smidigt sätt att bli av med sina dyra lån och krediter är genom att baka ihop lånen till ett nytt större hopbakslån där räntan är lägre och lånevillkoren bättre. Detta brukar betyda att du kan minska dina lånekostnader avsevärt.

Ta hjälp av en låneförmedlare för bäst resultat

Olika långivare erbjuder olika räntor på sina lån. Detta är en viktig anledning till varför det är bra att försöka jämföra räntor och villkor från en stor mängd låneaktörer innan man bestämmer sig för var man ska låna. När du skickar en låneansökan via låneförmedlare kan du få erbjudanden från ett tiotal olika banker och långivare med bara en kreditupplysning.

Baka ihop lån via Advisa

Vänd dig till Advisa när du vill baka ihop dina lån. Advisa är idag en av Sveriges ledande låneförmedlare och hjälper varje år tusentals kunder till bättre lånevillkor.

Varför baka ihop lån och krediter via Advisa?

✅ Advisa söker lån hos upp till 38 banker och andra kreditgivare (klart flest i Sverige!).
✅ Möjlighet att baka ihop lån upp till 600 000 kr (högt maxbelopp).
✅ Att fylla i en ansökan tar endast 2 minuter.
✅ Helt kostnadsfritt att ansöka.
✅ Din ansökan är ej bindande.
✅ Endast en kreditupplysning via UC.

3 bra anledningar till varför du ska baka ihop lån

Lägre räntekostnader
Den ofta största fördelen med att baka ihop små lån och krediter är att du minskar dina räntekostnader. Har du många snabblån, kreditkortsskulder och dyra avbetalningsköp brukar det gå att sänka räntan rejält.

Färre onödiga extra avgifter
När du bakar ihop dina lån till ett betalar du färre avi- och faktureringsavgifter. Detta kan också innebära betydande besparingar, särskilt på lång sikt.

Du får färre fakturor
Att sköta ett lån är mycket enklare. Att baka ihop lån och krediter lönar sig ofta ekonomiskt, men det brukar också vara en bra idé att baka ihop lån av rent praktiska skäl. Med ett samlat lån blir det bara en enda faktura du behöver komma ihåg att betala i slutet av varje månad. Klicka här för fler anledningar till varför du bör baka ihop dina lån.

En medsökande gör det lättare att få ett nytt lån beviljat

Lägg till en medsökande och öka chansen att bli godkänd. En medsökande kan till exempel vara en sambo, partner, familjemedlem eller nära släkting. En annan bra fördel med att ha en medsökande är att man ofta blir erbjuden en lägre låneränta. Detta hänger mycket ihop med det faktum att bankens eller långivarens risk att lånet inte skulle bli återbetalt minskar rejält.