Ansök om ett samlingslån och få lägre lånekostnader och färre fakturor

Samlingslån

Ansök om ett samlingslån och sänk dina lånekostnader. Om du är intresserad av att samla dina lån och krediter till ett enda lån kan du göra detta med hjälp av ett samlingslån. Det finns många trevliga fördelar med att ha ett stort samlat lån i stället för flera mindre lån som ligger utspridda hos olika långivare. Den kanske största och viktigaste fördelen är att låneräntan på ett stort samlingslån nästan alltid är lägre än på smålån och krediter.

Hitta bästa samlingslånet via låneförmedlare

Hitta bästa samlingslånet snabbt och enkelt via låneförmedlare. På senare år har det blivit allt vanligare att man ansöker om samlingslån via en låneförmedlare. Det brukar vara ett snabbt och effektivt sätt att hitta det bästa samlingslånet. När man ansöker via en låneförmedlare får man möjlighet att jämföra räntor, uppläggningsvgifter och villkor från ett tiotal olika banker med bara en kreditupplysning (UC).

Hitta bästa samlingslånet via Advisa

Vänd dig till Advisa när du vill hitta ett samlingslån med låg ränta och schyssta villkor. Genom Advisa kan du kostnadsfritt jämföra samlingslån från upp till 38 banker och andra kreditgivare. Tjänsten Advisa erbjuder är helt kostnadsfri och du binder dig inte till någonting.

Samlingslån med betalningsanmärkning

Är det möjligt att få ett samlingslån beviljat med en betalningsanmärkning i registret? Det finns idag flera aktörer som beviljar samlingslån även om man skulle ha en eller ett par betalningsanmärkningar. Det är dock viktigt att man inte har några aktiva skulder hos kronofogden. Med en aktiv skuld hos kronofogden blir det otroligt svårt att få ett lån beviljat.