November 2022: Samla dina lån hos Coop

✅ Byt ut dina dyra lån och krediter mot en lägre månadskostnad med Coop privatlån! ✅ Effektiv ränta från 3,76% (Räntespann Eff. ränta: 3,76 - 10,36%). ✅ Just nu 0 kr i uppläggningskostnad!
Ansök om ett samlingslån och få lägre lånekostnader och färre fakturor

Samlingslån

Ansök om ett samlingslån och sänk dina lånekostnader. Om du är intresserad av att samla dina lån och krediter till ett enda lån kan du göra detta med hjälp av ett samlingslån. Det finns många trevliga fördelar med att ha ett stort samlat lån i stället för flera mindre lån som ligger utspridda hos olika långivare. Den kanske största och viktigaste fördelen är att låneräntan på ett stort samlingslån nästan alltid är lägre än på smålån och krediter.

Hitta bästa samlingslånet via en låneförmedlare

Jämför och hitta bästa samlingslånet för dig snabbt och enkelt via en låneförmedlare. På senare år har det blivit allt vanligare att man ansöker om samlingslån via en låneförmedlare. När man ansöker via en låneförmedlare får man möjlighet att jämföra räntor, uppläggningsvgifter och villkor från ett tiotal olika banker med bara en kreditupplysning (UC).

Hitta bästa samlingslånet via Zmarta

Vänd dig till låneförmedlaren Zmarta när du vill hitta ett samlingslån med låg ränta och schyssta villkor. Genom Zmarta, en av Sveriges ledande låneförmedlare, kan du just nu kostnadsfritt jämföra samlingslån från upp till 35 banker och andra kreditgivare. Tjänsten Zmarta erbjuder är helt kostnadsfri och du binder dig inte till någonting.

Samlingslån med betalningsanmärkning

Är det möjligt att få ett samlingslån beviljat med en betalningsanmärkning i registret? Det finns idag flera aktörer på marknaden som beviljar samlingslån även om man skulle ha en eller ett par anmärkningar sedan tidigare.

Ibland kan det hända att lån av den här typen också marknadsförs med namn som skuldfinansieringslån eller saneringslån för att visa att det inte är frågan om "vanliga" samlingslån där tidigare anmärkningar sällan är okej.

Även om allt fler långivare på senare år börjat acceptera kunder med betalningsanmärkningar är det dock viktigt att man kan visa att det är ordning på ekonomin.