Ansök om ett samlingslån och få lägre lånekostnader och färre fakturor

Samlingslån

Ansök om ett samlingslån och sänk dina lånekostnader. Om du är intresserad av att samla dina lån och krediter till ett enda lån kan du göra detta med hjälp av ett samlingslån. Det finns många trevliga fördelar med att ha ett stort samlat lån i stället för flera mindre lån som ligger utspridda hos olika långivare. Den kanske största och viktigaste fördelen är att låneräntan på ett stort samlingslån nästan alltid är lägre än på smålån och krediter.

Hitta bästa samlingslånet via en låneförmedlare

Jämför och hitta bästa samlingslånet för dig snabbt och enkelt via en låneförmedlare. På senare år har det blivit allt vanligare att man ansöker om ett samlingslån via en låneförmedlare. När man ansöker med hjälp av en låneförmedlare får man möjlighet att snabbt jämföra räntor, uppläggningsvgifter och villkor från ett tiotal olika banker med bara en kreditupplysning (UC). Genom att utnyttja en låneförmedlares expertis och samarbete med flera långivare kan man öka sina chanser att hitta det mest förmånliga samlingslånet som passar ens specifika behov och ekonomiska situation.

Hitta bästa samlingslånet via Zmarta

Vänd dig till låneförmedlaren Zmarta när du vill hitta ett samlingslån med låg ränta och schyssta villkor. Genom Zmarta, en av Sveriges ledande låneförmedlare, kan du just nu kostnadsfritt jämföra samlingslån från upp till 35 banker och andra kreditgivare. Tjänsten Zmarta erbjuder är helt kostnadsfri och du binder dig inte till någonting.

Samlingslån med betalningsanmärkning

Är det möjligt att få ett samlingslån beviljat med en betalningsanmärkning i registret? Det finns idag flera etablerade aktörer på marknaden som beviljar samlingslån även om man skulle ha en eller ett par anmärkningar sedan tidigare.

Ibland kan det hända att lån av den här typen också marknadsförs med namn som skuldfinansieringslån eller saneringslån för att visa att det inte är frågan om "vanliga" samlingslån där tidigare betalningsanmärkningar sällan är okej.

Även om fler och fler långivare på senare år har börjat acceptera kunder med betalningsanmärkningar, är det dock fortfarande viktigt att man kan visa att man har ordning på sin ekonomi och kan hantera sina betalningsåtaganden på ett ansvarsfullt sätt.