Slå ihop dina lån och få en bättre ekonomi

Slå ihop lån

Slå ihop dina lån och spara både pengar och tid. Om du idag har flera lån kan det vara en riktigt bra idé att undersöka om det är möjligt att slå ihop dessa till ett nytt lån med bättre ränta och villkor. Genom att slå ihop alla dina olika lån kan du minska dina lånekostnader rejält. Ofta sparar du inte enbart pengar, utan även tid då du i slutet av varje månad endast behöver fokusera på en räkning. Detta brukar också betyda att du får bättre koll på dina utgifter.

Slå ihop lån enkelt på nätet

Slå ihop dina lån enkelt och snabbt via låneförmedlare. När du ansöker via låneförmedlare får du hjälp att jämföra räntor och lånevillkor från ett stort antal långivare - med bara en kreditupplysning.

Slå ihop lån via Advisa

Vänd dig till Advisa när du vill slå ihop dina lån. Låneförmedlaren Advisa hjälper varje år tusentals svenskar att bli av med sina dyra lån och krediter.

Varför slå ihop lån via Advisa?

✅ Du kan få svar från upp till 38 banker och långivare.
✅ Högt maxbelopp - du kan ansöka om lån upp till 600 000 kr.
✅ Att fylla i en ansökan tar i de flesta fall inte mer än 2 minuter.
✅ Helt kostnadsfri tjänst.
✅ Din ansökan är inte på något sätt bindande.
✅ Endast en kreditupplysning hos UC.

3 goda skäl till att slå ihop lån

Sänkta räntekostnader
De allra flesta är intresserade av att slå ihop lån för att det är ett effektivt sätt att minska sina räntekostnader. Ett privatlån på ett lite större belopp har ofta en mycket lägre ränta än t.ex snabblån och andra dyra lån.

Du blir av med onödiga extra avgifter
Efter att du slagit ihop dina lån behöver du inte längre betala flera avi- och faktureringsavgifter. Här brukar det också finnas bra pengar att spara.

Färre antal fakturor
Att du bara behöver fokusera på en eller ett par räkningar i slutet av varje månad gör att du minskar risken att du åker på förseningsavgifter. Färre fakturor brukar också betyda att du får en klart bättre koll på din privatekonomi.