November 2022: Slå ihop dina lån till ett nytt lån hos Coop

✅ Byt ut dina dyra lån och krediter mot en lägre månadskostnad med Coop privatlån! ✅ Effektiv ränta från 3,76% (Räntespann Eff. ränta: 3,76 - 10,36%). ✅ Just nu 0 kr i uppläggningskostnad!
Slå ihop dina lån och få en bättre ekonomi

Slå ihop lån

Slå ihop dina lån och spara både pengar och tid. Om du idag har flera lån kan det vara en riktigt bra idé att undersöka om det är möjligt att slå ihop dessa till ett nytt lån med bättre ränta och villkor. Genom att slå ihop alla dina olika lån kan du minska dina lånekostnader rejält. Ofta sparar du dessutom inte enbart pengar, utan även tid då du i slutet av varje månad endast behöver fokusera på en räkning. Detta brukar också betyda att du får bättre koll på dina utgifter.

Slå ihop lån enkelt på nätet

Slå ihop dina lån enkelt och snabbt till ett nytt lån via en låneförmedlare. När du ansöker via en låneförmedlare får du hjälp att jämföra räntor och lånevillkor från ett stort antal svenska banker och långivare - med bara en kreditupplysning (UC).

Slå ihop lån via Zmarta och sänk månadskostnaden

Vänd dig till Zmarta när du vill slå ihop dina lån. Låneförmedlaren Zmarta hjälper varje år tiotusentals svenskar att slå ihop dyra lån och krediter till ett nytt och större lån där villkoren är bra mycket bättre.

Varför slå ihop lån via Zmarta?

✅ Du kan få svar (vanligtvis inom 24 timmar) från upp till 35 banker och långivare.
✅ Högt maxbelopp - du kan ansöka om lån upp till 600 000 kr.
✅ Att fylla i en ansökan tar i de flesta fall inte mer än 2 minuter.
✅ Helt kostnadsfri tjänst.
✅ Din ansökan är inte på något sätt bindande.
✅ Endast en kreditupplysning hos UC.

3 goda skäl till att slå ihop lån

Sänkta räntekostnader
De allra flesta är intresserade av att slå ihop lån för att det är ett effektivt sätt att minska sina räntekostnader. Ett hopbakslån på ett lite större belopp har ofta en mycket lägre ränta än till exempel snabblån och andra dyra lån.

Du blir av med onödiga extra avgifter
Efter att du slagit ihop dina lån behöver du inte längre betala flera avi- och faktureringsavgifter. Här brukar det också finnas bra pengar att spara.

Färre antal fakturor
Att du bara behöver fokusera på en eller ett par fakturor i slutet av varje månad gör att du minskar risken att du åker på förseningsavgifter. Färre fakturor brukar också betyda att du får en klart bättre koll på din privatekonomi.