Slå ihop dina lån och få en bättre ekonomi

Slå ihop lån

Slå ihop lån och spara både pengar och tid. Om du idag har flera lån kan det vara en riktigt bra idé att undersöka om det är möjligt att slå ihop dessa till ett nytt lån med bättre ränta och villkor. Genom att slå ihop alla dina olika lån kan du minska dina lånekostnader rejält. Ofta sparar du dessutom inte enbart pengar, utan även tid då du i slutet av varje månad endast behöver fokusera på en räkning. Detta brukar också betyda att du får bättre koll på dina utgifter.

Slå ihop lån enkelt på nätet

Slå ihop dina lån enkelt och snabbt till ett nytt lån via en låneförmedlare. Detta kan vara en bra lösning för dig som vill få lägre månadskostnader och en enklare ekonomi. När du ansöker via en låneförmedlare får du hjälp att jämföra räntor och lånevillkor från ett stort antal svenska banker och långivare - med bara en kreditupplysning (UC). På så sätt kan du enkelt välja det lån som passar dig bäst.

Slå ihop lån via Zmarta och sänk månadskostnaden

Vänd dig till Zmarta när du vill slå ihop lån. Zmarta är en låneförmedlare som specialiserat sig på att hjälpa svenskar att samla dyra lån och krediter till ett nytt lån med bättre villkor. Genom att jämföra olika låneerbjudanden från upp till 35 banker och långivare kan Zmarta hjälpa dig att hitta det lån som passar bäst för just dina behov och förutsättningar.

Varför slå ihop lån via Zmarta?

✅ Snabba svar - du kan få svar från upp till 35 olika banker och långivare (vanligtvis inom 24 timmar).
✅ Högt maxbelopp - du kan ansöka om lån upp till 600 000 kr.
✅ Enkel ansökan - att fylla i en ansökan tar i de flesta fall inte mer än 2 minuter.
✅ Kostnadsfri tjänst - det kostar inget att ansöka om lån via Zmarta.
✅ Ingen bindning - din ansökan är inte på något sätt bindande.
✅ En kreditupplysning - genom att ansöka om lån via Zmarta görs endast en kreditupplysning hos UC.

3 goda skäl till att slå ihop lån

Sänkta räntekostnader
De allra flesta är intresserade av att slå ihop lån för att det är ett effektivt sätt att minska sina räntekostnader. Ett hopbakslån på ett lite större belopp har ofta en mycket lägre ränta än till exempel snabblån och andra dyra lån.

Du blir av med onödiga extra avgifter
När du slår ihop dina lån och krediter till ett nytt lån blir du av med flera onödiga avgifter. Du behöver inte längre betala flera avi- och faktureringsavgifter för varje lån och kredit du har. Det här kan innebära en betydande kostnadsbesparing för dig.

Färre antal fakturor
Att du bara behöver fokusera på en eller ett par fakturor i slutet av varje månad gör att du minskar risken att du åker på förseningsavgifter. Färre fakturor brukar också betyda att du får en klart bättre koll på din privatekonomi.

Slå ihop lån trots betalningsanmärkningar

Är du intresserad av att slå ihop dina lån, men har tidigare betalningsanmärkningar? Idag finns det många långivare som erbjuder samlingslån även för personer med betalningsanmärkningar i registret.

Det är alltid fördelaktigt om du vid ansökningstillfället är skuldfri hos Kronofogden, men det finns också vissa långivare som kan erbjuda så kallade skuldfinansieringslån om du har obetalda skulder hos Kronofogden (klicka på länken för mer info).

Oavsett vilket, är det viktigt att du noggrant jämför olika lånealternativ och väljer det samlingslån som passar dig bäst. Kom ihåg att detta gäller oavsett om du har betalningsanmärkningar eller inte.