Det finns idag flera långivare man kan vända sig till när man är skuldsatt och vill få tillbaka kontrollen över sin ekonomi

Lån för skuldsatta

Kan personer med hög skuldsättning få lån? Det finns idag flera långivare som beviljar lån till skuldsatta personer. Att dra på sig ett nytt lån när man är skuldsatt är sällan en bra idé, men det finns ett viktigt undantag från denna regel och det är om tanken med det nya lånet faktiskt är att lösa in dyra smålån och krediter.

Hitta långivare som beviljar lån till skuldsatta via låneförmedlare

Det är ofta mycket svårt att få lån hos de stora bankerna om man har problem med hög skuldsättning. Det finns idag dock flera nischbanker som inte ställer lika tuffa krav på sina låntagare som de stora bankerna. Hos flera av dessa nischbanker är det dessutom möjligt att få lån även om man skulle ha en eller ett par betalningsanmärkningar, vilket sällan är möjligt hos de vanliga bankerna. Om du snabbt och mycket enkelt vill få ut din låneansökan till ett stort antal nischbanker som är kända för att inte ha lika strikta krav som de stora bankerna, har vi ett riktigt bra tips till dig - ansök via en låneförmedlare.

Ansök om lån snabbt, enkelt och tryggt via Zmarta

Zmarta är en av Sveriges ledande låneförmedlare. Att leta lån via Zmarta är helt gratis, du binder dig inte till något och det tas alltid endast 1 kreditupplysning (UC) trots att du får ut din låneansökan till ett flertal långivare. Det kan också vara bra att känna till att du erhåller exakt samma ränta på lånen som du skulle fått om du ansökte direkt hos banken eller långivaren i fråga. Med andra ord du behöver inte oroa dig för att några extra avgifter eller liknande läggs till ditt lån.